ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

PravoSud цінує вашу особисту інформацію та відповідально ставиться до зберігання ваших персональних даних відповідно до законодавства України. Інформація про вас, яку ви надаєте нам на цьому сайті (www.pravosud.com.ua), збирається, обробляється та зберігається виключно для формування переліку осіб, які бажають взяти участь у тестуванні сервісів PravoSud.

З цією метою ми просимо вас підтвердити при заповненні анкети свою згоду на збирання, обробку та зберігання ваших персональних даних відповідно до вимог Закону України “Про захист персональних даних”. У даній політиці конфіденційності ваші "персональни дані" означає інформацію, або частини інформації, які можуть дозволити ідентифікувати вас. Зазвичай, це включає в себе таку інформацію як ім'я, адресу електронної пошти, посаду, місце работи, але також може включати іншу інформацію, таку як IP-адресу. Водночас, для заповнення анкети та участі у тестуванні достатньо лише вказати ваше ім’я та адресу електронної пошти. В нас немає наміру збирати та зберігати інформацію стосовно вашої IP-адреси, а тому такі дані в подальшому не використовуються жодним чином і нами не зберігаються.

Доступ до ваших персональних даних, які ви надаєте за власною згодою, мають лише представники PravoSud і лише з метою зазначеною під час їх отримання – складання переліку осіб, що виявили бажання прийняти участь у тестуванні системи, і яким будуть надіслані відповідні повідомлення про початок тестування за вказаними ними контактними даними. Ми не надаємо інформацію про вас, яку ви нам надали, будь-яким третім особам, за виключенням вашої прямої згоди та у випадках, прямо передбачених чинним законодавством України. У випадку, якщо ви бажаєте видалити інформацію про вас, яку ви надали нам під час заповнення форми для тестування, ви може повідомити нас про це за електронною адресою info@pravosud.com.ua

Ми зберігатимемо ваші персональні дані лише до моменту закінчення етапу тестування PravoSud. Після цього вони будуть видалені з бази учасників тестування остаточно. Ви маєте право вимагати від нас копію своїх особистих даних, виправляти, видаляти або обмежувати обробку своїх особистих даних і отримати особисті дані, які ви нам надали, у структурованому вигляді та машинозчитуваному форматі. З усіх питань стосовно цієї Політики конфіденційності ви можете зв’язатись з нами за адресою info@pravosud.com.ua

Ця Політика конфіденційності набуває чинності одночасно з її публікацією на веб-сайті www.pravosud.com.ua Водночас, ми можемо в будь-який час змінити умови, що тут викладені, з одночасним повідомленням про це вас.